Bruynzeel

//Bruynzeel
Bruynzeel 2017-12-12T13:04:48+00:00

Bruynzeel

Bruynzeel staat bekend om haar sanitair van de allerhoogste kwaliteit. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hout decoren. Hierbij worden de termen gebruiksgemak, kwaliteit en design gecombineerd in de kwaliteit producten van Bruynzeel. Maakt u snel en efficiënt gebruik van de badkamer, of neemt u liever uitgebreid de tijd? Kiest u voor een moderne of landelijke badkamer? Voor elke badkamer heeft Bruynzeel passende producten, in diverse maten, voor grote of juist kleine badkamers in de stijl die bij u past.

Kunt u binnen het assortiment van Sani-Dump niet datgene van Bruynzeel vinden wat u zoekt? Bezoek dan het nieuwe Bruynzeel Home Center in Nieuwegein. Een unieke, inspirerende en centraal gelegen showroom waar u, 6 dagen per week, maar liefst 1200 m2 aan opstellingen van de Bruynzeel productgroepen aantreft.

Link naar de website van Bruynzeel: www.bruynzeelbadkamers.nl

Neem contact op met Sani-Dump omtrent Bruynzeel

Geïnteresseerd in de badkamermeubelen van Bruynzeel? Bent u benieuwd welke producten er van Bruynzeel bij Sani-Dump in het assortiment zitten? Kom dan eens langs in één van onze megastores.  Via de onderstaande linker knop kunt u bekijken welke vestiging bij u in de buurt ligt. U kunt ook gelijk een showroom afspraak maken via de onderstaande rechter knop.

Zoek een vestiging
Maak een showroom afspraak