Primabad

//Primabad
Primabad 2017-12-12T13:12:36+00:00

Primabad

Toonaangevend in badkamermeubelen

In de badkamer is een passend badkamermeubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen.

Primabad verdiept zich al vele jaren in de wensen van de dagelijkse gebruikers van badkamers. De ontwikkeling staat bij Primabad op het hoogste niveau met inachtneming van bouwkundige mogelijkheden en het modieuze beeld wat bij iedere badkamer een eigen gezicht kent.

Resultaat:  een ruim assortiment aan fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten.

Aan de meubellijnen, voor zowel de kleine als ruim bemeten badkamers, stelt Primabad hoge eisen. De badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking.

Alle badkamermeubelen  worden in eigen beheer geproduceerd in onze fabriek in Veghel ( NL ). Voor verdere informatie en afbeeldingen kunt u ook de website bezoeken: www.primabad.nl

Neem contact op met Sani-Dump omtrent Primabad

Geïnteresseerd in de producten van Primabad? Bent u benieuwd naar het assortiment van Primabad? Bezoek dan eens een vestigingen bij u in de buurt om deze producten te bezichtigen. U kunt via de linker knop hieronder al onze vestigingen bekijken. Wilt u toch liever gelijk een showroom afspraak met ons maken? Dat is mogelijk via de rechter knop “Showroom afspraak”.

Zoek een vestiging
Maak een showroom afspraak