Thebalux

//Thebalux
Thebalux 2017-12-12T13:16:51+00:00

Thebalux

Uw badkamer is pas af met Thebalux’ fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubelen in vele maten: Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd, ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

Sani-Dump geeft u deskundig advies hoe u met Thebalux uw badruimte geheel volgens uw persoonlijke smaak kunt inrichten. De vele mogelijkheden binnen het uitgebreide programma zorgen ervoor dat u bij Thebalux altijd kunt slagen.

Link naar de website van Thebalux: www.thebalux.nl

Neem contact op met Sani-Dump omtrent TheBalux

Geïnteresseerd in de producten van Thebalux? Wilt u de producten van Thebalux in het echt zien bij Sani-Dump? Kom dan eens langs in één van de vestigingen van Sani-Dump bij u in de buurt.  Via de onderstaande linker knop kunt u op zoek gaan naar een winkel.  U kunt wanneer u dit liever wilt ook direct een afspraak maken via de onderstaande rechter knop.

Zoek een vestiging
Maak een showroom afspraak