Villeroy & Boch

//Villeroy & Boch
Villeroy & Boch 2017-12-12T13:19:08+00:00

Villeroy & Boch

In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk.

Als moderne totaalaanbieder markeert Villeroy & Boch de internationale inrichtingstrends op het gebied van wonen, baden en tafelcultuur. Voor mensen overal ter wereld creëert Villeroy & Boch hoogwaardige en tegelijk betaalbare producten die het dagelijkse leven verfraaien en door hun vormgeving inspireren.

De naam Villeroy & Boch is een belofte van producten waaraan je de uitzonderlijke kwaliteit op het eerste gezicht opvalt, omdat ze zelfs in het kleinste detail voldoen aan de hoogste eisen qua materiaal en esthetiek. Geïnspireerd door een diep gewortelde innovatiecultuur laat Villeroy & Boch regelmatig visies werkelijkheid worden. Ruim 260 jaar bedrijfsgeschiedenis heeft per slot van rekening ongeëvenaarde ervaring en vakmanschap opgeleverd. Dat blijkt zowel uit de keuze van exclusieve materialen, als uit de laatste controlerende blik van onze deskundigen.

Naast stijlvolle keramische badkamercollecties vervullen bijpassende badkamermeubelen, tegels, baden en douchecombinaties bijzondere eisen ten aanzien van kwaliteit en functionaliteit. Villeroy & Boch biedt u met een unieke verscheidenheid de hele badkamer uit één hand. Met het doel uw levenskwaliteit te verhogen en elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en ontspanning te geven – vele, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in een badkamer van Villeroy & Boch!

Laat u inspireren en bezoek onze website: www.villeroy-boch.nl

Neem contact op met Sani-Dump omtrent Villeroy & Boch

Geïnteresseerd in de producten van Villeroy & Boch? Bent u benieuwd naar het assortiment van Villeroy & Boch? Kom dan gerust eens langs in één van onze vestigingen. Via de onderstaande linkerknop vindt u de bevestiging bij u in de buurt. U kunt ook direct een showroom afspraak inplannen via de onderstaande rechter knop.

Zoek een vestiging
Maak een showroom afspraak