Duravit Toilet 2017-07-19T16:59:40+00:00

DURAVIT TOILET

Op zoek naar een Duravit toilet? In onze Sani-Dump sanitair winkel vindt u een compleet assortiment aan toiletten van Duravit en andere merken en een ruime keuze aan sanitair en badkamermeubels tegen de laagste prijzen. In ons assortiment gebruiken wij A-merken, zodat er altijd een top kwaliteit product beschikbaar is voor uw badkamer en uw budget. Met 38 locaties in heel Nederland, is er altijd een Sani-Dump winkel bij u in de buurt en daarnaast kunt u altijd terecht in de online outlet.

VOOR IEDER BUDGET GESCHIKT

Wij streven ernaar om voor ieder budget een geschikte oplossing te vinden op het gebied van sanitair en tegelijkertijd top kwaliteit aan te bieden in ons assortiment. Dit doen wij door middel van het gebruik van verschillende A-merken, waaronder onze Duravit toiletten. Daarnaast hebben wij een grote winkelvoorraad. Bij ons vindt u naast toiletten een ruime keuze aan badkamermeubels zoals douche cabines, wastafels, baden etc. van topmerken zoals Grohe, Sphinx, Bruynzeel, Hoesch en Riho.

In de winkel staan onze medewerkers klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw badkamer, daarbij houden zij altijd rekening met uw budget.

DURAVIT TOILET KOPEN IN ONZE ONLINE WINKEL

Ons gehele Sani-Dump assortiment is behalve in onze megastores ook online te bekijken. Het voordeel van de online outlet is dat u per categorie een overzicht heeft van de producten en profiteert van extra kortingen. Bestellingen online kunnen door onze grote voorraden op korte termijn worden geleverd. Geen lange wachttijden dus!

Bestel direct uw badkamermeubels online of kom langs in één van onze winkels. We gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan en helpen u bij het uitzoeken van de juiste meubels.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!