Grohe Kranen 2017-08-08T11:51:58+00:00

GROHE KRANEN

Kom langs in onze Sani-Dump badkamer showroom voor een ruime keuze aan Grohe kranen! Deze showroom is één van onze 38 badkamer megastores door heel Nederland verspreid. Bij ons vindt u een ruime keuze aan kranen en sanitair, altijd tegen de scherpste prijs. Daarnaast is ons gehele assortiment van absolute topkwaliteit en maken wij gebruik van verschillende A-merken op het gebied van sanitair, waaronder Grohe.

GROHE KRANEN EN MEER – VOOR IEDER BUDGET

Ons assortiment is zo samengesteld, dat er voor ieder budget een ruime keuze beschikbaar is. Met ons A-merk sanitair krijgt uw badkamer een luxe uitstraling en betaalt u nooit teveel. Met onder andere bekende merken als Grohe, Bruynzeel en Sphinx bent u zeker van de kwaliteit van het product en onze medewerkers kunnen u te allen tijde helpen bij het kiezen van de juiste stijl en producten voor uw badkamer.

BEKIJK OOK ONZE ONLINE WINKEL

Bij Sani-Dump is het ook mogelijk om al onze top producten online te bekijken. In onze online outlet vindt u een overzicht van onze merken en artikelen, tegen de scherpste prijzen en vaak met extra korting. Onze levertijden zijn erg kort, doordat wij een grote winkelvoorraad hebben in elke store. Ook online aankopen kunnen wij hierdoor razendsnel bij u leveren.

Kom langs in één van onze showrooms of bekijk het assortiment online. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw Badkamer en bij Sani-Dump betaalt u nooit teveel!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!